joi, 13 decembrie 2007

Tort cu gândaci de bucătărie

Două tinere din Chişinău au fost transportate la Spitalul de Urgenţă după ce au mâncat tort procurat la un supermarket din capitală.
În urma investigaţiilor medicale şi a analizelor de laborator, Irina D. şi Aliona M. (prenume inventate), în vârstă de 17 şi, respectiv, 18 ani, au fost diagnosticate cu intoxicaţie, formă medie. Ambele au necesitat spitalizare
În urmă cu câteva zile, tinerele au vrut să se delecteze cu ceva dulce şi au mers la supermarket-ul din apropierea casei unde au procurat un tort. După ce au mâncat câte o felie şi au vrut să-şi mai ia câte una, fetele au observat în frişcă câţiva gândaci de bucătărie. Speriate, au luat tortul şi au mers la magazin. Administraţia de acolo însă a negat orice acuzaţie, învinuind tinerele că au înscenat o ponegrire a imaginii supermarket-ului. Însă, peste câteva ore, fetele au început să se simtă rău şi au chemat ambulanţa.
Tinerele au depus o plângere la Organizaţia „Protecţia Consumatorului” şi speră cu tot dinadinsul că cel ce se face vinovat de acest incident va răspunde în faţa instanţei.

Niciun comentariu: